Patisserie

Croissant
met een vijgenchutney en roomboter
2.50
Worstenbrood
van Kees en Maarten
2.50
Pain au Chocolat
2.50
Frans Kersengebak
uit de keuken van NOIR
3.50
Bonbon Plateau Cru De Cacao
Hazelnoot geroosterde granen | Gember, passievrucht, banaan en kerrie | Koffie Kardemon
4.50

Lunch

Granola
yoghurt en vijgenchutney
6.50
Tosti Noir
met de echte Café Noir tostisaus
6.50
Franse Omelet
met ham en toast
7.50
Kalfskroketten
met een witte of meegranen Petit Boule
7.50
Toast Gerookte Zalm
met guacamole, ei en appel
11.50
Steak Sandwich
belegd met bavette, pata-negra en bacon
12.50
Steak Tartare
piccalily, bundelzwam en cornichon
9.50
Pita Falafel
geserveerd met een saus van harissa en vijgenchutney
7.50
Salade Gamba
met wilde perzik en saffraanaïoli
15.00
Noir Midi Vlees
met toast steak tartare, kalfskroket en soep naar keuze
12.50
Noir Midi Vis
met toast gerookte zalm, garnalenkroket en soep naar keuze
12.50
Italiaanse Tomatensoep
met krokante Pas Ham
7.50
Thaise Pompoensoep
met taugé, amandelen en Thaise basilicum-olie
7.50